Okusi Medkulturnosti

NOVICE

KMALU ZAČENJAJO INOVATIVNA IN BREZPLAČNA USPOSABLJANJA NA PODROČJU MEDKULTURNEGA TURIZMA IN KULINARIKE

Od februarja do maja ter oktobra 2022 bomo v Kopru izvajali inovativna in brezplačna izobraževanja Okusi medkulturnosti, namenjena vsem, ki bi želeli delati na področju medkulturnega turizma in kulinarike in/ali svoja znanja, storitve in produkte nadgraditi.

Program usposabljanja bomo izvedli ločeno na dveh lokacijah – ena izvedba bo v Kopru in druga v Novi Gorici. V primeru poslabšanja epidemiološke situacije bomo usposabljanje izvedli na Zoom-u.
Kdaj bo potekalo usposabljanje?

Od februarja do maja ter oktobra 2022, ob četrtkih in petkih med 16.30 in 20.30 ter ob sobotah med 9. in 16. uro. 15. maja 2022 je predviden tudi start-up vikend. Pridružujemo si pravico do sprememb. Podrobnejši program z urnikom in lokacijami dobite na povezavi: okusi-medkulturnosti.si/usposabljanje

Kako se prijavite?

Na povezavi bit.ly/prijava-okusi-medkulturnosti
Rok za prijavo na izvedbo v Kopru je 31. januar 2022, prijavite pa se lahko že na vse sklope. Rok za prijavo bomo za poznejše sklope odprli ponovno in bo odprt do tedna dni pred začetkom izvedbe.
Prednost pri prijavi bodo imeli pripadniki in pripadnice manjšinskih skupnosti, posameznice in posamezniki z manjšinskim ali priseljenskim ozadjem (osebno ali v družini, priseljenci prve, druge, tretje itn. generacije, posameznice in posamezniki iz mešanih zakonov in/ali družin …).

Vljudno vabljeni!

Start typing to see posts you are looking for.

MEDIJSKO SREDIŠČE

Vodja komuniciranja
Darja Oražem
Gortanov trg 15, 6000 Koper
E-naslov: pr@pina.si 

Prenos celostne grafične podobe