Okusi Medkulturnosti

NOVICE

ODPRTE SO PRIJAVE ZA BREZPLAČNO USPOSABLJANJE MEDKULTURNOST SKOZI ŽELODEC

Vas zanimata gastronomski turizem in kulinarika?

Želite poklicno razvijati sodobne kulinarične ideje in produkte ter pridobiti tudi ključna znanja trženja, komuniciranja in organizacije dogodkov?

Pridružite se nam na drugem sklopu brezplačnega usposabljanja Okusi medkulturnosti. Izvedli ga bomo (večinoma) na spletni platformi Zoom, med 26. majem in 17. junijem 2022.

 

Zakaj se je usposabljanja vredno udeležiti?

Ker boste prejeli nekaj, za današnji čas ključnih znanj, o trženju in digitalnem trženju v gastronomiji, trajnostni gastronomiji, turizmu in modernih trendih, doživetveni ekonomiji in gostinstvu, organizaciji gostinskih dogodkov, komuniciranju, kulinarična dediščina po Sloveniji in svetu in drugih kultur, kulturni pomeni hrane idr. Prav tako boste lahko izdelali komunikacijski načrt, razvili ideje in se jih naučili prototipirati (po modelu ‘Design Thinking’) ter sodelovali na kulinaričnih delavnicah in predstavitvah dobrih praks ter mnogo več!

Da boste svoja znanja še dodatno nadgradili, boste imeli tudi priložnost za udeležbo na start-up dnevu v Novi Gorici, na katerem boste s priznanimi strokovnjaki v živo delali na razvoju ali nadgradnji svojih idej, produktov ali storitev.

 
 

Kaj če nimam toliko časa, a bi se usposabljanja vseeno udeležil_a?

 
 

Brez skrbi, usposabljanje smo razdelili v manjše sklope, ki jih bomo večinoma izvedli preko spleta.

 
 

Te še nismo prepričali? Preberi vtis ene od udeleženk 2. sklopa, ki smo ga izvedli v Kopru!

 
 

Projekt lahko samo pohvalim. Vsa predavanja kot tudi sobotne delavnice so bile zelo kakovostne, pridobila sem veliko novega in uporabnega znanja. Mnenja, komentarji in predlogi tako predavateljev kot soudeležencev mi bodo pomagali pri spoznavanju različnih vidikov turizma in razumevanju odnosa lokalnih prebivalcev do turizma in turistov.

Pri razvijanju svojega projekta sem pridobila različna mnenja, tako strokovna kot praktična, ki mi bodo pomagala izpopolniti projekt. Vseh izobraževanj sem se z veseljem udeležila.

 
 

Vas zanima podroben program usposabljanja?

 
 
 
 

Po koncu usposabljanja boste prejeli potrdilo u udeležbi, ki ga boste lahko uveljavljali tudi kot prakso oziroma dokazilo za delodajalca.

 
 

PRIJAVA

 
 

Ker so mesta na usposabljanju omejena je obvezna prijava na povezavi. Prijave bodo odprte do vključno torka, 24. maja 2022

 
Start typing to see posts you are looking for.

MEDIJSKO SREDIŠČE

Vodja komuniciranja
Darja Oražem
Gortanov trg 15, 6000 Koper
E-naslov: pr@pina.si 

Prenos celostne grafične podobe