Izvedli ga bomo med 14. aprilom in 15. majem 2022.
Skupaj bomo pridobivali znanja za:
– razvoj inovativne medkulturne kulinarične ponudbe,
– upravljanje in delo v gostinstvu,
– promocijo in ohranjanje raznolikih kulinaričnih izročil,
– promocijo in sodobno trženje jedi,
– organizacijo gostinskih dogodkov.
Imeli boste tudi priložnost za udeležbo na start-up vikendu. S priznanimi strokovnjaki boste lahko delali na razvoju ali nadgradnji svojih idej, produktov ali storitev. Ogledali si boste tudi dobre prakse.
Prednost pri prijavi bodo imeli_e pripadniki in pripadnice manjšinskih skupnosti, predvsem posameznice in posamezniki z manjšinskim ali priseljenskim ozadjem (osebno ali v družini, priseljenci prve, druge, tretje itn. generacije, posameznice in posamezniki iz mešanih zakonov/družin …).
Prijave zbiramo do 12. aprila 2022, na tej povezavi.